Boek drukken 1 exemplaar

Boek drukken 1 exemplaar

boeken maken

Hoe het mogelijk is om zonder voorraad direct te leveren


U kent dat wel. U laat een publicatie maken, een grotere oplage resulteert in een lagere prijs, maar uiteindelijk heeft u daardoor nog stapels boeken over. U ziet de volgende keer af van deze vele dozen met publicaties als voorraad. Een gratis PDF ter beschikking stellen is het alternatief. Of toch niet?

 

Laat het boek drukken nadat u het is aangekocht

Bij Boekenplan kunnen wij zeer kleine hoeveelheden boeken printen en zelfs per bestelling 1 exemplaar bij de aanvrager bezorgen binnen een aantal dagen. Ook het verzorgen van de facturatie voor u is daarbij een van de vele mogelijkheden. De gehele productie is geautomatiseerd en daardoor ontvangt u met een paar dagen de boeken op de plek waar u ze wilt hebben.

 

Iedere onderneming of organisatie kent natuurlijk een drukker, maar niet iedere drukker is goed in het drukken van boeken. Boekenplan werkt uitsluitend met gespecialiseerde boekendrukkers. Dit resulteert niet alleen in een beter product maar ook in een veel betere prijs. Deze kan, zoals blijkt uit onze ervaring, tot wel 40 % lager zijn.

 

'Boek drukken 1 exemplaar': vanzelfsprekende, betrouwbare kwaliteit

Welke boekproductie u ook kunt gebruiken, Boekenplan maakt hier een kwalitatief hoogstaand product van.
Wij denken daarbij aan:

Uiteraard toegespitst op uw wensen door een op maat gemaakte oplossing. Boekenplan werkt namelijk met een paar sterke strategieën die soepel kunnen worden ingezet naargelang de specifieke context van uw organisatie. Zowel printing on demand als drukken behoren tot de mogelijkheden waardoor iedere boekproductie optimaal wordt uitgevoerd. Boekenplan meer dan boek maken alleen.De voordelen van Boekenplan voor uw organisatie op een rijtje:

  • voorraad is onnodig
  • lage investeringskosten
  • ons distributiesysteem, ook voor uw reeds bestaande publicaties
  • verkoop via onze webwinkel ook internationale verkoop
  • facturatie en verzending
  • professionele vormgeving en opmaak
  • kwaliteitsdruk
  • Personaliseren is gemakkelijk
  • e-books (ePub)

Wilt u snel meer weten over onze specifieke voordelen voor u? Bel ons gerust en wij nemen de tijd voor u: 043-3581882. Ook voor studiemateriaal.


button: boek maken - minder kosten